Administraties & Financieel advies

 

Home
Profiel
Route
Contact

RH Administraties & Financieel Advies

Een professionele partner voor ondernemingen, particulieren en organisaties.
Wij leveren onze klanten toegevoegde waarde door een grote betrokkenheid en een constructieve en flexibele dienstverlening. Wij werken op een hoog vaktechnisch niveau zowel op het gebied van administraties en de advisering voor financieel economische vraagstukken als op fiscaal gebied. Onze dienstverlening is gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor onze cliënten.

RH Administraties & Financieel Advies is een klein kantoor, maar kwalitatief zeker vergelijkbaar met grotere kantoren.

Onze dienstverlening betreft:

administratieve dienstverlening
fiscaal advies

Onze diensten betreffen met name:
- het verzorgen van uw administratie
- salarisadministratie
- samenstellingsopdrachten
- belastingaangiftes


Sinds de oprichting van RH Administraties & Financieel Advies op 1 januari 2000 vormt het samenstellen van jaarrekeningen de belangrijkste kernactiviteit van ons kantoor. Hierbij leggen wij ons hoge kwaliteitseisen op, omdat wij vinden dat onze klanten dezelfde kwaliteit verdienen als ze krijgen bij onze grote 'collega' accountantskantoren. Wij willen meer zijn dan alleen een adviseur. Indien onze klanten hierom vragen kunnen wij tevens ondersteuning bieden bij fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken en investeringsbeslissingen.

Dat is onze manier waarop wij het administratievak willen beoefenen; het inzetten van al onze kennis en ervaring teneinde een uitstekend 'klankbord' voor de leiding van een organisatie te kunnen zijn. Uiteraard wel onder handhaving van de algemene uitgangspunten van het administratieberoep, zoals onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

RH Administraties & Financieel Advies verdiept zich tot in detail in de fiscale omstandigheden van de klant om goed te adviseren. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met alle belastingtechnische ontwikkelingen die voor de situatie van de klant van belang kunnen zijn. De fiscale wet- en regelgeving wordt steeds complexer en vraagt vaak om de visie en daadkracht van breed georiënteerde fiscalisten. Voor onze opdrachtgevers zijn wij in staat een aantal fiscale vragen vanuit onze kennis en ervaringen te beantwoorden.
Als het nodig is, werken wij samen met accountants, fiscalisten, notarissen, advocaten en actuarissen.

R. Haagedoorn
E-mail: info@haagedoorn.nl

Bellstraat 5
1131 JV Volendam


Tel: +31 6 549 549 59

BTW identificatienummer
NL 001471869 B57


Privacyverklaring